Webrockets voor websites en marketing

Over Webrockets

Hét online marketing bureau van Vught

Wie zijn de Webrockets?

Webrockets is opgericht door Aron Kers en Fabian van Tiel. Wie wij zijn en wat wij doen vertellen wij u graag. Zo weet u meteen met wie u straks misschien wel te maken krijgt. Tijd om onszelf even voor te stellen dus.Webrockets trouwe sponsor van Jeugd Aktief Vught

Fabian van Tiel

Mijn naam is Fabian van Tiel. Geboren en getogen in het mooie Vught, maar inmiddels het Brabantse ingeruild voor het mooie Gelderland. Na mijn studie SPECO Sport & Communicatie ben ik niet de sportwereld in gerold, maar wel rechtstreeks de Automotive in gereden. Na drie jaar bij Opel Nederland werk ik inmiddels al weer heel wat jaartjes bij Ekris BMW & MINI. Ik ben de hele dag online te vinden voor mijn werk. Website onderhoud, Google Ads of nieuwsbrieven? Kom maar op. 


In mijn vrije tijd kijk ik graag naar sport en regelmatig bezoek ik een voetbalwedstrijd in het stadion of ga ik naar het circuit voor een mooi dagje autoracen. Daarnaast ben ik actief als vrijwilliger voor Stichting Jeugd Aktief, de mooiste kindervakantieweek in heel Nederland.

Ben ik geen sport aan het kijken dan help ik graag om met WebRockets iedereen blij te maken met een website naar wens.

Aron Kers

Aangenaam, mijn naar is Aron Kers. 30jaar oud en
geboren en woonachtig in Vught. Sinds 2021 zijn Fabian en ik samen Webrockets v.o.f. begonnen uit onze passie en kennis van websites en online marketing. 

Ikzelf ben door de jaren heen zoals het heet een echte jobhopper geworden. Dat betekent dat ik al bij vele bedrijven aan de online marketing kant heb mogen werken. En heel simpel, werk moet leuk en uitdagend blijven. Dus waarom creëer je zelf niet z'n omgeving? Precies! en zo is Webrockets tot stand gekomen. Naast werken ben ik veel bezig met sporten, ontspannen en leuke hobby's zoals muziek maken, biljarten en hier en daar een feestje bezoeken. Mijn keyword daarin is balans. Het een kan niet zonder het ander.
Dat brengt ons weer snel terug wat wij wellicht voor jou kunnen betekenen op het gebied van websites maken! U vraagt en wij draaien. Samen komen we tot jouw ideale website en hebben we allemaal een lach op ons gezicht.

Webrockets medeeigenaar

Het doel van Webrockets

Als beginnende ondernemer heb je natuurlijk bepaalde doelen voor ogen. Bij wijze van wil je een bekende online marketing bureau worden voor heel Nederland. Noem het optimisme of zelfoverschatting, maar iedere starter wil succesvol worden op lange termijn. 
Daarom hebben wij met Webrockets het doel gesteld om ons te focussen op onze directe omgeving. Namelijk het beste Online Marketing Bureau van Vught worden. 
Webrockets richt zich op online marketing en websites bouwen, met de nadruk voor ondernemers, starters en organisaties uit Vught en omgeving.
Dit geven wij onze klanten ook graag mee. Om groter te worden, moet je klein beginnen
Naarmate je meer succes boekt, dan pas ga je stap voor stap uitbreiden. 
Wil jij weten of Webrockets ook voor jou iets kan betekenen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!